خانه / صنایع غذایی / پروژه كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای 45 صفحه doc

پروژه كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای 45 صفحه doc

پروژه كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای در 45 صفحه ورد قابل ویرایش

دسته بندی: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 45

حجم فایل: 47 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

پروژه كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای در 45 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول : كلیات

1-1 مقدمه و بیان موضوع 1

1-2 اهداف كلی (كلان) 1

1-3 اهداف جزئی (خرد) 2

1-4 اهداف سازمان 3

1-5 انگیزه 3

1-6 اهمیت موضوع 3

1-7 محدودیت مكانی 4

1-8 محدودیت زمانی 4

عنوان صفحه
فصل دوم : ادبیات تحقیق

2-1 آشنایی با شركت 5

2-2 نیروی انسانی 6

2-3 تجهیزات و ماشین آلات 8

2-4 چارت سازمانی 9

2-5 آشنایی با محصولات 11

2-6 ظرفیت تولید 11

2-7 روش تولید 12

عنوان صفحه
فصل سوم : طراحی تولید

3-1 طراحی 15

3-2 تولید 19

عنوان صفحه
فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی

4-1 پیمان گذاری محصول 23

4-2 بازاریابی (كانال های توزیع محصول) 24

4-3 رقبا 26

4-4 شناسایی بازار در داخل كشور 27

4-5 تجزیه و تحلیل مالی 29

عنوان صفحه

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات

5-1 نتیجه گیری 38

5-2 پیشنهادات 39

فصل اول : كلیات

1-1مقدمه وبیان موضوع

انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد كه این امر بدون مصرف خوراكی‌ها امكان پذیر نمی باشد .

درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت كه در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها كه امروزه شما مشاهده می كنید دادند كه یكی از این غذاها كه در واقع از كشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومكانی را كه برای تهیه پیتزا فعالیت می كند تا این غذا را تهیه كند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی كه امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن پروژه ای در نظر گرفته شود .

1-2 اهداف كلی ( كلان )

از جمله اهدافی كه سبب انتخاب چنین پروژه ای گردید كسب اطلاعاتی در مورد این شغل بود از جمله این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره نمود .

كسب اطلاعات در مورد درآمد این شغل كه از نظر عموم مردم شغل پردرآمدی است .

كسب اطلاعات از نحوه آماده سازی غذای معروف آن یعنی پیتیزا

كسب اطلاعات از چگونگی تشكیل یك چنین مكان هایی توسط صاحبان آن ها كسب اطلاعات در مورد چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز بین قسمت های مختلف .

1-3 اهداف جزئی ( خرد )

از جمله اهدافی كه باعث انتخاب این پروژه گردید موارد ذیل است :

میزان درآمد : فهمیدن چگونگی كسب درآمد ومیزان آن یكی از دلایلی بود كه باعث شد این موضوع مورد بررسی قرار گیرد . در نظر مردم این شغل از درآمد خوبی برخوردار است به دلیل محبوبیت این غذا بین مردم ومراجعه مناسب از سوی مردم باعث شده تا درنظر مردم به عنوان شغلی یاد شود كه از در آمد خوبی برخوردار است كه این دلیل بر ای ما كافی بود تا آن را مورد بررسی قرار دهیم .

نحوه آماده سازی غذا : دانستن در مورد طرز آماده سازی این غذا ( پتیزا ) به دلیل جذابیت وتنوع مواد موجود در آن ویاد گرفتن تهیه آن یكی دیگر از دلایل بود .

چگونگی تشكیل آن : چگونگی تشكیل وایجاد این شغل توسط صاحبان آن ازنظر سرمایه اولیه كه برای شروع كار لازم است وتهیه مكان آن كه مهمترین قسمت در ایجاد آن است .

چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز قسمت ها : چگونگی تقسیم هزینه مورد نیاز برای آماده سازی غذا بین قسمت های مختلف كه هر یك از دیگر قسمت ها مجزا می باشند كار مشكلی است وكسب اطلاعات در مورد این روش تقسیم باید خیلی جالب وكار آمد باشد كه در آینده مورد استفاده قرار گیرد.

1-4 اهداف سازمان

اهداف اصلی سازمان كسب سود وگسترش شعبه هایی در نقاط مختلف كرج می باشد .

1-5 انگیزه

چون در بین عموم مردم در مورد سود سرشار این شغل صحبت هاونظرهای زیادی رایج شده وگفته می شود كه این شغل از هزینه كمی نسبت به درآمدی كه كسب می كند برخوردار است همین مسائل انگیزه ای شد تا ما درمورد این موضوع بررسی وتحقیق كنیم .

1-6 اهمیت موضوع

پیتزا غذایی است كه از كشوری به نام ایتالیا وارد ایران شده و چون بامزاج ایرانی ها سازگار بود به سرعت مورداستقبال عموم مردم قرار گرفت .

پیتزا به دلیل فراوانی مواد تشكیل دهنده از طعم خوبی برخوردار بوده ودارای كالری زیادی می باشد . در پیتزا فروشی ها انواع پیتزا ها وجود دارند ازجمله :

ممتاز – كباب – میگو – مرغ – پیرونی – و… كه از مواد تشكیل دهنده آن می توان قارچ – سوسیس –كالباس –فلفل دلمه ای – گوجه – پیاز – پنیر وگوشت نام بود كه می تواند انرژی لازم بدن را تامین كند بدلیل اینكه امروزه پیتزا طرفداران زیادی دارد واز سود نیز برخوردار است می تواند اصلی ترین اهمیت موضوع باشد .
1-7 محدودیت مكانی

پیتزا فروشی كه ما درمورد آن تحقیق می كنیم پیتزا فروشی خانواده نام دارد كه در فلکه اول تهرانپارس بین خیابان نهم و دهم ودهم قرار دارد واز نظر مسیر و ومسافت تقریبا به هر من برای تحقیق نزدیك است وبا توجه به شناختی كه در مورد این پیتزا فروشی دارد وبا توجه به آن كه درمحل پررفت و آمدی قرار گرفته ودر نتیجه سود زیادی را كسب می نماید محل خوبی برای تحقیق در مورد پروژه نامبرده می باشد .

1-8 محدودیت زمانی

محدوده زمانی كه ما برای این پروژه درنظر گرفته ایم ا زاوایل اسفند ماه سال 1387 الی اواخر بهار سال 1388 می باشد پیتزا فروشی خانواده از سال شروع به كار كرده وتا به حال بدون هیچ مشكلی در محل ثابت خود به كار ادامه می دهد .

فصل دوم : ادبیات تحقیق

2-1- آشنایی با شركت

فروشگاهی كه مورد تحقیق قرار گرفته است « پتیزا خانواده » نام دارد كه مختص به تهیه وفروش انواع پیتزا وساندویج می باشد این فروشگاه از نظر مكانی در موقعیتی بسیار مطلوب قرارگرفته واز نظر ظاهری دارای شكل وشمایلی زیباست دارای دو طبقه بوده كه وسایل پخت وپز در طبقه بالا و وسایل پذیرایی در طبقه همكف قرار دارد .

از میز وصندلی های بسیار زیبایی برخوردار می باشد كه جوابگوی میهمانان زیادی می باشد حتی درروزهای خیلی شلوغ . از نظر نمای خارجی دارای شیشه های بسیار مجلل با یك تابلوی تبلیغاتی كه نام فروشگاه بر روی آن حك شده بر روی سردرآن نصب شده است .

2-6 ظرفیت تولید

غذای اصلی كه در این فروشگاه تولید می شود پیتزا است كه روزانه به تعداد 60 الی 70 عدد در روزهای عادی و 100 الی 120 در روزهای تعطیل ( پنجشنبه و جمعه ) وبالای 120 در ایام جشن وسرور ونوروز تولید می شود كه این ارقام در فصول متغیر هستند مثلا در فصل زمستان تولید حدود 10 الی 20 درصد كاهش می یابد در مورد ساندویج وسایر غذاها باید گفت كه در روزهای عادی حدودا 40 عدد ودر روزهای تعطیلی حدود 60 عدد ودر ایام نوروز بیش از این تولید دارد.

2-7 روش تولید

در مورد روش تولید این فروشگاه باید به این نكته اشاره كرد كه در اكثر پیتزاها مواد اولیه یكسانی مورد استفاده قرار می گیرد از قبیل قارچ ، سوسیس گوشت ، پنیرو .. .

اولین گام برای تولید پیتزا خمیر آن می باشد سر آشپز خمیر را از موادی همچون آرد، تخم مرغ ، شكر ، نمك و آب و … تهیه می كند و در ظروفی كه تشتك نامیده شده وقبلا تمیز و روغن زده شده اند قرار می دهد پس از این كار خمیرها را درگوشه ای قرار داده وهر سفارشی كه بالا بیاید به تعداد سفارشات خمیر روی میز كار قرار داده وبوسیله مواد دیگر به درست كردن پیتزا می پردازد كه در صفحه بعد به توضیح برخی از این پیتزاها می پردازیم .

– پیتزا ممتاز : كه پر مصرف ترین پیتزا می باشد بدین صورت تهیه می شود كه ابتدا مقداری كالباس خرد شده را روی خمیر پهن كرده وتمامی نقاط خمیر را پر می كند پس از كالباس نوبت به سوسیس است كه حدود 6 الی 7 تكه بریده شده بر روی كالباسها قرار می گیرد وروی آنها را با قارچ پر می كنیم بر روی تمامی آنها پنیر ریخته وروی پنیر نیز مقداری گوجه وپیاز وفلفل دلمه ای قرار می دهیم وبعد آن را درون فر قرار داده وپس از حدود 10 دقیقه پیتزای ما حاضر است .

مطلب مفید دیگر:  دانلود طرح توجیهی ، فنی ، اقتصادی ، مالی دوغ و خامه با ظرفیت 6150 تن

پتیزا كباب : پس از پیتزای ممتاز ، پیتزا كباب پر طرفدارترین پیتزا میباشد روش تولید آن به صورت زیر می باشد .

ابتدا قارچ را بر روی خمیر پیتزا ریخته سپس فیله های گوشت را كه قبلا سرخ شده است بر روی قارچ ریخته و پس از آن پنیر و گوجه وپیاز و فلفل را ریخته و آماده برای گذاردن در فراست كه برعهده سر آشپز می باشد .

-پیتزا كوكتل : در این نوع پیتزا ابتدا قارچ ریخته بروی خمیر پیتز ا ،سپس سوسیس كوكتل را خرد كرده وبر روی آن می ریزیم وبعد پنیر پیتزا وسایر مواد از قبیل گوجه وپیاز وفلفل را به آن اضافه می‌كنیم.

-پیتزا پپرونی : این نوع پیتزا همانند پیتزای كوكتل می باشد با این تفاوت كه پس از ریختن قارچ و سوسیس بر روی خمیر از فلفل تند استفاده می شود وبعد سایر مواد به آن اضافه می كنیم .

-پیتزا گوشت : در این مورد نیز همانند سایر پیتزاها البته به جز ممتاز ابتدا قارچ را بر روی خمیر ریخته سپس گوشت چرخ شده كه سرخ شده است بر روی آن ریخته وبعد پنیر وسایر مواد را اضافه می كنیم .

– پیتزا مرغ : ابتدا قارچ را بر روی خمیر و ریخته سپس یك بسته مرغ را كه وزن آن حدود 100 گرم است وپخته شده است وبصورت ریش ریش در آورده و بر روی قارچ ریخته و بقیه مواد از قبیل گوجه ، پیاز وفلفل را بدان اضافه می كنیم .

– پیتزا میگو : در این نوع پیتزا ابتدا قارچ ریخته وبعد یك بسته میگو را كه درون فریزر قرار دارد بیرون آورده ودر آب داغ قرار داده تا یخ آن آب شود سپس میگو را روی قارچ قرار

داده وپنیر وسایر مواد را به آن اضافه می كنیم .

– پیتزا ماهی : د رمورد این پیتزا نیز همانند سایر پیتزاها ابتدا قارچ را روی خمیر گذارده وبعد ماهی را از تن خارج كرده و بر روی قارچ ریخته وبعد پنیر وسایر مواد را قرار می دهیم .

3-2 تولید

برای تولید پیتزا همانگونه كه گفته شد ابتدا باید مواد اولیه خریداری شده موادی از قبیل سوسیس ، كالباس ، قارچ ، گوشت چرخ كرده فیله گوشت(گوشت بی استخوان) ، مرغ ، تخم مرغ ، آرد ،شكر ،نمك ، میگو ، تن ماهی ، چیپس ، نان باگت یا فرانسوی ونان گرد كه مخصوص همبرگر است خیار شور، گوجه ،سس سفید وقرمز كاهو، و.. جزو مواد اولیه محسوب می شود .

اولین كار همانگونه كه در صفحات گذشته گفته شد آماده كردن خمیر است طرز تهیه خمیر بدین گونه می باشد .

مواد لازم ، 5 عدد تخم مرغ ، 1 لیوان روغن 7 كاسه آرد ، 8 قاشق شكر ، 5 قاشق نمك ، 5/2 كاسه آب نه زیاد گرم ونه زیاد سرد مایه خمیر 2 قاشق.

طرز تهیه : تخم مرغ ها را با روغن مخلوط كرده و هم می زنیم سپس آرد و شكر را باهم مخلوط كرده بعد نمك را اضافه كرده سپس آب ومایه خمیر را اضافه كرده بهم می زنیم آب وتخم مرغ راهمزمان در آرد می ریزیم چنگ زده ومشت می زنیم وقتی كه شكل گرفت خمیر آماده است بعد در همان تشت پلاستیك رویش می كشیم ودر جای گرم می گذاریم 30 دقیقه تا 1 ساعت بعد از عمل آمدن چانه می كنیم بعد با وردنه گرد كرده و در تشتك می گذاریم .

هنگامی كه خمیر آماده شد آن را در تشتك ( ظرف های مخصوص پیتزا ) می گذاریم سپس به تهیه سالاد می پردازیم كه تهیه آن بدین صورت است كه مقداری كاهو در ظرف های مخصوص سالاد می گذاریم سپس خیار را پوست كنده و آن را از عرض برش می دهیم وبه تعداد 2 ویا 3 عدد در كنار كاهو قرار می دهیم پس از خیار گوجه را نیز از عرض بریده ودر كنار خیار می گذاریم پس از گذاردن گوجه نوبت به هویج می رسد .

ابتدا گل ولای هویج را به وسیله كارد تمیز كرده وسپس با آب آن را می شوییم وبعد آن را رنده می كنیم ومقداری هویج رنده شده را دروسط سالاد قرار می دهیم وبعد مقداری ترشی كلم بنفش (قرمز ) كه قبلا توسط آشپز ویا كمك آشپز تهیه شده ( بدین صورت كه كلم را شسته و آن را با كارد خرد كرده ودرون سركه می ریزیم وبعد از حداقل 12 ساعت آماده صرف می باشد ) در كنار هویج قرار می دهیم وبعد از گذراندن تمامی این مراحل 2 یا 3 عدد زیتون روی كلم وهویج می گذاریم وسالاد ما آماده مصرف است .

پس از انجام این كار نوبت به روشن كردن فرها است هم فر پیتزا وهم فرساندویچ را روشن كرده تا گرم شوند پس از تهیه سالاد نوبت به خرد كردن خیا رشور وگوجه است كه این كار نیاز به توضیح ندارد .

همزمان با این كار آشپز وكمك آشپز به خرد كردن گوجه وفلفل دلمه ای وپیاز برای استفاده در پیتزا مشغولند پس از این مراحل نوبت به هم زدن پنیر پیتزا می رسداین پنیرها كه درون تشت در یخچال نگهداری می شوند وقبلا بوسیله دستگاه مخصوص چرخ شده اند اكنون به هم چسبیده اند وغیر قابل استفاده می باشند كه با هم زدن آنها و جدا كردن آنها از یكدیگر این مشكل رفع می شود بعد از تمامی این كارها باید قارچ ها را به صورت باریك خرد كرد و آنها را بر روی چیزی پهن كرد تا خشك شوند در غیر این صورت قارچ ها درون پیتزا آب می دهند یعنی آب درون پیتزا منتقل شده واین كار باعث نامطلوب شدن طعم پیتزا می شود .

فصل چهارم :‌بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی

4-1 قیمت گذاری محصول

قیمت گذاری این فروشگاه بستگی به زمان دربازار دارد زمانی است كه رقیبی برای ما وجود ندارد وبه هر قیمتی كه بخواهیم می توانیم محصولات خود را به فروش برسانیم ولی بعضی زمان ها رقیب یا رقیبانی وجود دارند باید قیمت محصولاتمان بر اساس قیمت محصولات رقبا تعیین گردد بدین معنی كه قیمتی هم اندازه ویا حتی كمتر از قیمت محصولات رقبا برای محصولات خود قرار دهیم البته اگر محصولات ما از كیفیت برتری برخوردار باشند ورقیبی در آن منطقه وجود نداشته باشد اصطلاحا بازار انحصاری به وجود می آید كه در اینصورت باید با نگهداشتن سطح كیفیت محصولات در بالاترین جای ممكن اجازه ندهیم كه مشتریان به سایر فروشگاه های دور واطراف راه یافته ورقیبی برای خود به وجود آوریم .

قیمت گذاری در این فروشگاه بر اساس میزان تقاضای محصولات می باشد وهر چه تقاضای مشتریان برای خرید محصولات بیشتر شود نشان دهنده بالا بودن سطح كیفیت محصولات بوده وقیمت نیز افزایش

خواهد یافت البته تا سقف تعیین شده .

حداكثر نرخ این فروشگاهها بوسیله اتحادیه تعیین می شود بدین صورت كه اتحادیه سقف قیمتی را برای محصولات فروشگاهها تعیین كرده است وهر فروشگاهی می تواند به هر قیمتی ( البته تا سقف نرخ اتحادیه ) كه می خواهد محصولات خود رابه فر وش برساند البته این راهم باید متذكر شد كه هر فروشگاهی نسبت به سطح كیفیت محصولات خود قیمت فروش را تعیین می كند واگر چنین نباشد یعنی محصولات با كیفیت پایین ارائه داده وبانرخ بالایی به فروش برساند مطمئنا مشتریان خود را از دست خواهد داد .

4-2 بازار یابی ( كانال های توزیع محصول )

بازار یابی : بازار یابی به معنای یافتن بازار در واقع به معنای یافتن مكانی مناسب ، زمانی مناسب وافرادی مناسب برای فروش محصولات به آنها است .

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پروژه كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پروژه كار‏آفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
پروژه کارافرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای;طرح توجیهی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای;کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای;دانلود پروژه طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای;دانلود کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای;طرح توجیه فنی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای;توجیه اقتصادی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

دانلود تولید شیر 44 ص 71 صفحه zip

دانلود تولید شیر 44 ص تحقیق تولید شیر 44 ص مقاله تولید شیر 44 ص …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *