پاورپوینت طرح راه اندازی کارگاه خیارشور 28 صفحه pptx

کارگاه خیارشور خیارشور کارگاه مقاله خیارشور تحقیق روش نگهداری خیارشور دانلود پاورپوینت کارگاه خیارشور کسب وکار موفق

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 28

حجم فایل: 493 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

پاورپوینت طرح راه اندازی کارگاه خیارشور در 28اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مقدمه:

دلیل کسب کار:

با توجه به این که طرح توجیهی بنده با رشته تحصیلی مناسبتی ندارد به خاطر این کسب و کار را انتخاب کردم که شغل اکثر اهالی محل تولد من کشت خیار و تبدیل آن به خیار شور می باشد .

در این زمینه دارای تجربه زیادی می باشم ومی خواهم روش سنتی را به صنعتی تبدیل نموده و بهره وری را بالا ببرم.

مصرف کنندگان:

مصرف کنندگان شامل اغذیه ها ،رستوران ها،پادگان های نظامی و غیره ….

مشتریان:

همان مصرف کنندگان می باشند.

رقبا:

درحال حاضر رقبای این کار به صورت فله ای درایران:استان همدان،استان آذربایجان شرقی و غربی ، درخراسان بزرگ شهر اسفراین و شیروان ( روستای زوارم ) می باشد

محل اجرای طرح:

استان خراسان شمالی

شهرستان

بخش مرکزی

روستای زوارم

خلاصه ای از طرح :

1/271/852/200

سرمایه ثابت

277/393/333

سرمایه درگردش

1/549/245/533

جـمع کل سرمایه

1/756/264/900

سرمایه متغییر

6

تعداد پرسنل

3/305/510/433

سرمایه نیاز طرح

37500عدد دبه

میزان تولید سالانه

31ماه

زمان برگشت سرمایه

***سرمایه گذاری کل طرح با کار آفرین می باشد***

1* سرمایه ثابت:

*(1-1)زمین:

*(1-2)محوطه سازی :

*(1-3)ساختمان :

*(1-4)ماشین آلات :

*(1-5)تاسیسات :

*(1-6)وسایل اداری :

*(1-7)هزینه قبل از بهره برداری :

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت طرح راه اندازی کارگاه خیارشور ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت طرح راه اندازی کارگاه خیارشور – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
کارگاه خیارشور; خیارشور;کارگاه ;مقاله خیارشور;تحقیق روش نگهداری خیارشور;دانلود پاورپوینت کارگاه خیارشور;کسب وکار موفق

جعبه دانلود

برای خرید و دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *