خانه / صنایع غذایی / پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید 46 صفحه ppt

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید 46 صفحه ppt

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 46

حجم فایل: 1.389 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

مقدمه

هدف و دامنه کاربرد

نکات بهداشتی در مرا حل کاشت داشت و برداشت .

واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات

واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی

ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان

ضرورتهای بهداشتی در تولید

ویژگیهای فرآورده نهایی

پیشگفتار

استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در 1356 تهیه گرد ید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی بهداشت مواد غذائی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در پنجاه و نهمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده های کشاورزی و غذائی مورخ 25/3 / 66 تصویب شد ، اینک به استناد ماده 1 قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس مؤمسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

مطلب مفید دیگر:  گزارش کارآموزی كارخانه فرآورده‌های گوشتی میكائیلیان 140 صفحه doc

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

دانلود کارآفرینی طرح خود اتکایی در مدارس شبانه روزی (پرورش قارچ) 66 ص 65 صفحه zip

دانلود کارآفرینی طرح خود اتکایی در مدارس شبانه روزی (پرورش قارچ) 66 ص تحقیق کارآفرینی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *