خانه / صنایع غذایی / پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی 25 صفحه pptx

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی 25 صفحه pptx

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 25

حجم فایل: 979 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

¨کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨

روغن

هیدرولیز

اتواکسیداسیون

پلیمریزه شدن اکسیداتیو

پلیمریزه شدن حرارتی

تیره تر شدن

انواع روغن سرخ کردنی

¨روغن RBD

روغن سالاد

چربی حیوانی

شورتنینگ های مایع

شورتنینگ های همه منظوره

¨روغن های گیاهی

انواع سرخ کن ها

سرخ کن های غیر پیوسته

سرخ کن های پیوسته

Par-frying

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
روغن های سرخ کردنی;سرخ کردنی;روغن سرخ کردنی;روغن های سرخ کردنی; روغن ها;تحقیق روغن های سرخ کردنی;بررسی روغن های سرخ کردنی;ماده غذائی در روغن

مطلب مفید دیگر:  پروژه کارآفرینی شرکت رب گوجه فرنگی شاد گل 50 صفحه doc

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

دانلود تولید شیر 44 ص 71 صفحه zip

دانلود تولید شیر 44 ص تحقیق تولید شیر 44 ص مقاله تولید شیر 44 ص …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *