خانه / صنایع غذایی / دانلود کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص 29 صفحه zip

دانلود کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص 29 صفحه zip

دانلود کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص تحقیق کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص مقاله کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 29

حجم فایل: 69 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 29 صفحه

فهرست مطالب شرح صفحه فصل اول جدول نتایج چكیده طرح 2 فصل دوم كلیات در راستای شناسائی محصول و 3 مقدمه 1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظاهری ، طبقه بندی و.
.
.
.
4 2-2 چگونگی و میزان بكارگیری بعنوان كالای نهایی یا واسطه ای 5 3-2 ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و امكان فروش 5 فصل سوم بررسی و برآوردهای فنی 6 1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 6 2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 6 3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد 8 4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های كنترل كیفیت 10 5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملكرد واحد 12 6-3 ذكر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و .
.
.
14 7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید 16 8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی 18 9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی 19 10-3 محاسبه كلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و .
.
.
20 فصل چهارم بررسی های مالی و اقتصادی 23 1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد 23 2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد 24 3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش كل سرمایه گذاری 26 4-4 هزینه های استهلاك و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی 28 5-4 برآورد كل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید 28 6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار 29 7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و .
.
.
29 جدول نتایج چكیده طرح ردیف موضوعات 1-1 مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و كالباس تعریف : سوسیس و كالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمك و چاشنی می باشد كه در یك لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند .
ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و كالباس 2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پركن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.
3-1 شرایط عملیاتی : تعداد روز كاری : 270 روز تعداد شیفت : یك شیفت ساعت كاركرد روزانه : 8 ساعت درصد تامین مواد اولیه داخلی : 95% خارجی : 5% 4-1 تعداد كاركنان : مدیریت : 1 نفر مهندس : 2 نفر پرسنل تولیدی : 20 نفر تكنیسین : 2نفر پرسنل اداری: 5 نفر كل پرسنل واحد: 30 نفر 5-1 تاسیسات زیر بنائی : توان برق : 300 آمپر مقدار آب مصرفی روزانه : 16 M3 سوخت مصرفی روزانه : 6-1 دستگاهها و تجهیزات خط تولید بخش تامین داخلی : 2230725 ریال بخش تامین ارزی : __ د

مطلب مفید دیگر:  پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش 37 صفحه doc

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص;تحقیق کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص;مقاله کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص;کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس 31 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

کارآموزی صنایع غذایی كارخانه آرد زاودی بندرتركمن 54 صفحه doc

كارخانه آرد زاودی در سال 1369 تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این كارخانه مربوط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *