خانه / صنایع غذایی / دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص 104 صفحه zip

دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص 104 صفحه zip

دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص تحقیق کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص مقاله کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص

فرمت فایل: zip

تعداد صفحات: 104

حجم فایل: 148 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 104 صفحه

دانشگاه علمی کاربردی پودمانی خانه کارگر فرآورده های لبنی تابستان 1385 فهرست : عنوان صفحه بخش اول: مقدمه 6 پوکی استخوان بیماری خاموش 6 بخش دوم : کلیات درباره شرکت 10 خلاصه فعالیت تعاونی 10 تاریخچه شرکت 11 تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی 15 چارت سازمانی 16 بخش سوم: آزمایشگاه 17 خطوط تولید 20 مراحل پاستوریزاسیون شیر 20 تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه 21 مراحل ساخت کره پاستوریزه 32 خط تولید دوغ پاستوریزه 33 مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده 33 خط تولید کشک مایع 34 مراحل تولید پنیر پیتزا 36 خط تولید ماست خامه ای 38 بخش چهارم : انبار 39 انبار های سرپوشیده 39 انبار های باز 39 وظایف انباردار 39 انواع موجودی های انبار 40 کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی 42 مدارک خرید 44 تحویل کالا به انبار 44 تحویل دائم 45 نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار 45 در خواست کالا و مواد از انبار 46 تحویل وخروج کالا ازانبار 47 کارتکس انبار 51 گزارش موجودی از انبار 53 اصول ایمنی و حفاظت انبار 54 بخش پنجم : مقدمه 56 عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش 57 بازاریابی و تبلیغات 58 مزایای تبلیغات 59 وظایف مدیر بازاریابی و فروش 60 بخش ششم : دایره سرپرستی 61 نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم 61 اصول مدیریت و سرپرستی 62 واحد خرید مواد 65 خرید های داخلی 66 در خواست خرید مواد 66 سفارش کالا به فروشنده 67 بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده 68 بخش هفتم : گردش حساب های صنعتی 69 فهرست حساب های ترازنامه ای 70 فهرست حساب های سود و زیانی 72 بهای تمام شده کالای فروخته شده 73 هزینه ها 74 سایر درآمدها 74 کسور درآمد 74 سیستم حسابداری صنعتی کارخانه 74 کنترل مواد 78 کسر و اضافات مواد 80 عوامل بهای تمام شده مواد اولیه 82 نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار 84 هزینه های مشترک و فرعی کارخانه 85 کنترل هزینه های دستمزد 87 حسابداری حقوق و دستمزد 89 دستمزد اوقات تلف شده 90 پاداش کارکنان 91 ذخیره دستمزد ایام مرخصی 91 توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه 94 پرداخت مساعده 95 انحرافات حقوق و دستمزد 96 کنترل سربار کارخانه 97 برآورد هزینه های سربار.
97 تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه 100 بخش هشتم : واحد تعمیرات 101 نگهبانی 101 نتیجه گیری وجع بندی 102 منابع و ماخذ 105 بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی كه شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را كامل گرداند.
اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از تركیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر رو

مطلب مفید دیگر:  پروژه كارآفرینی كارخانه تولید كنسانتره میوه 33 صفحه doc

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص;تحقیق کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص;مقاله کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص;کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

کارآموزی صنایع غذایی كارخانه آرد زاودی بندرتركمن 54 صفحه doc

كارخانه آرد زاودی در سال 1369 تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این كارخانه مربوط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *