خانه / عمران / دانلود پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی 253 صفحه pptx

دانلود پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی 253 صفحه pptx

اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 253

حجم فایل: 6.83 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

فصل اول
آب در طبیعت

1-1- مقدمه

در قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی:

همه شی ها از آب زنده اند.

آب مهمترین ماده شمیمیایی است
در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود.
80% سطح زمین از آب پوشیده شده است.
97% از آب های موجود شور هستند.
2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند
1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است
2-1- منابع آب در طبیعت
آبهای زیر زمینی مثل آب چاهها و چشمه ها
آبهای سطحی مثل رودخانه ها و جویبارها
آبهای شور دریاها و اقیانوس ها

1-2-1 ویژگیهای آب های زیر زمینی

1- مواد معلق، مواد آلی در آن ها معمولاً کم است.

2- Fe2+ و Mn2+ در آن ها کم و CO2نسبتاَ زیاد

3- املاح محلول و سختی آن ها نسبتاً زیاد

4- چاههای کم عمق ممکن است آلوده به میکروب باشند.

2-2-1- ویژگی های آبهای سطحی

1- زلال هستند.

2- معمولاً به میکروارگانیسم ها آلوده هستند.

3- مقدار آمونیاک و نیترات آنها ممکن است زیاد باشد.

4- در صورت عبور از نواحی صنعتی، به مواد شیمیایی آلوده هستند.

5- املاح محلول آن ها نسبتاً کم است.

6- PH آنها در حدود 8-7 است.

1-2-3- ویژگیهای آبهای شور

1- مقدار املاح محلول آنها زیاد، 1000 تا PPM 40000

2- میزان یونهای کلر و سدیم آن زیاد ، بیش از PPM 500

مطلب مفید دیگر:  طراحی فونداسیون گسترده به همراه شمع با برنامه safe

253 اسلاید فایل پاورپوینت

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود پاورپوینت اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

دانلود پل سزان 15 ص 15 صفحه zip

دانلود پل سزان 15 ص تحقیق پل سزان 15 ص مقاله پل سزان 15 ص …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *