خانه / دام و طیور / بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1 – ویژگیها و روشهای آزمون 41 صفحه doc

بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1 – ویژگیها و روشهای آزمون 41 صفحه doc

پیشرفت صنایع غذائی و تولید انبوه مواد غذائی لزوم استفاده از افزودنیهای خوراكی را ایجاب نموده است استفاده از این ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائی و به مقادیری مجاز است كه مصرف آن در استانداردهای مربوطه قید شده است هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگیها بسته‏بندی نشانه گذاری نمونه برداری و روشهای آزمون بنزوات سدیم مورد مصرف در صنا

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 41

حجم فایل: 117 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

پیشرفت صنایع غذائی و تولید انبوه مواد غذائی لزوم استفاده از افزودنیهای خوراكی را ایجاب نموده است .

استفاده از این ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائی و به مقادیری مجاز است كه مصرف آن در استانداردهای مربوطه قید شده است .

1 ـ هدف و دامنه كاربرد

هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگیها بسته‏بندی نشانه گذاری نمونه برداری و روشهای آزمون بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی می‏باشد .

2 ـ تعاریف و اصطلاحات

در این استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر به كار برده می‏شود :

2 ـ 1 ـ بنزوات سدیم 2

بنزوات سدیم ماده‏ای است شیمیائی با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولی 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائی با اسیدیته بالا می‏تواند از رشد باكتریها كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگیری نماید و به این لحاظ در بعضی از مواد غذائی كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار می‏رود . این ماده به سه شكل گرد دانه و یا پركهای بلورین 3 در بازار عرضه می‏شود .

2 ـ 2 ـ محموله 4

محموله مقداری از كالاست كه طبق یك قرارداد در یك نوبت حمل و تحویل می‏شود . یك محموله می‏تواند شامل یك یا چند بهر باشد .

مطلب مفید دیگر:  پروژه کارآفرینی تولید خوراک دام و طیور (به ظرفیت تولید 15000 تن در سال ) 35 صفحه doc

2 ـ 3 ـ بهر 5

در یك محموله واحد تمامی بسته هایی كه از نظر اندازه و محتوی یكسان بوده و از یك پخت 6 واحد تشكیل شده باشد را یك بهر می‏گویند . اگر یك محموله از پختهای مختلفی تشكیل شده باشد بسته‏های متعلق به پخت یكسان باهم گروه بندی شده و هر گروهی یك بهر جداگانه را تشكیل می‏دهد .

3 ـ ویژگیها

بنزوات مورد مصرف در صنایع غذائی باید دارای ویژگیهای زیر باشد :

3 ـ 1 ـ ویژگیهای فیزیكی

3 ـ 1 ـ 1 ـ قابلیت انحلال

قابلیت انحلال بنزوات سدیم در آب مقطر و اتانل باید طبق بند 7 ـ 2 ـ 1 این استاندارد باشد .

3 ـ 1 ـ 2 ـ دامنه ذوب

دامنه ذوب اسید بنزویك حاصل از تركیب بنزوات سدیم با اسید كلریدریك بین 121/5 تا 123/5 درجه سلسیوس می‏باشد ( روش آزمون طبق بند 7 ـ 1 ـ 1)

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1 – ویژگیها و روشهای آزمون ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1 – ویژگیها و روشهای آزمون – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
بنزوات مورد مصرف در صنایع غذائی;قابلیت انحلال بنزوات سدیم در آب مقطر و اتانل ;ویژگیها بسته‏بندی نشانه گذاری نمونه برداری و روشهای آزمون بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

کاربرد اصول یادگیری تجربی در آموزش پرورش کرم ابریشم به زبان روستایی 13 صفحه doc

کاربرد اصول یادگیری تجربی در آموزش پرورش کرم ابریشم به زبان روستایی نوغانداری به منظور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *