خانه / کشاورزی و زراعت / بررسی پنبه 15 صفحه doc

بررسی پنبه 15 صفحه doc

نبه گونه های وحشی زیاید دارد كه همگی به جنس Gossypium تعلق دارد بنظر می رسد كه منشأ تمام گونه ها از آفریقای استوائی باشد قابلیت شستشو ،‌دوام ، استحكام (‌هنگام خشك و تر بودن ) ،‌قابلیت هدایت بخار آب ، دوام شیمیایی ، نرمی ، قابلیت انعطاف و سهولت آب رفتن یا تجمع اولیه از خصوصیات الیاف پنبه می باشد

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل: 377 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

پنبه

خصوصیات گیاهی:

پنبه گونه های وحشی زیاید دارد كه همگی به جنس Gossypium تعلق دارد . بنظر می رسد كه منشأ تمام گونه ها از آفریقای استوائی باشد .
قابلیت شستشو ،‌دوام ، استحكام (‌هنگام خشك و تر بودن ) ،‌قابلیت هدایت بخار آب ، دوام شیمیایی ، نرمی ، قابلیت انعطاف و سهولت آب رفتن یا تجمع اولیه از خصوصیات الیاف پنبه می باشد .
بیشتر ارقام زراعی از گونه G.hirsutum می باشد . پنبه گیاهی است ذاتاً چند ساله كه بصورت گیاهی یكساله مورد زراعت قرار می گیرد . پنبه دارای ریشه مستقیمی است كه به سرعت زیادی به اعماق خاك نفوذ می كند .میوه بصورت كپسول یا غوزه است .

سازگاری:

پنبه گیاهی است گرما دوست كه به هوای گرم و یك فصل رشد بدون یخبندان حداقل 200 روزه محتاج است . پنبه به آفتاب فراوان نیاز دارد . كمبود نور موجب افزایش رشد سبزینه ای و نقصان تولید غوزه می شود .

ارقام:

بیشتر ارقامی كه امروزه در جهان كاشته می شود به گونه G.hirsutum تعلق دارد .

تناوب زراعی:

پنبه به عنوان اولین محصول وجینی پس از گیاهان علوفه ای چند ساله ،‌كود سبز و یا كود حیوانی فراوان ( 30 الی 50 تن در هكتار ) قرار می گیرد .
پنبه از محصولاتی است كه می توان آن را طی چند سال مداوم در یك زمین كاشت بدون آنكه عملكرد آن نقصان یابد .

مثالهایی از تناوب پنبه عبارتند از :‌
یونجه ـ پنبه ـ ذرت ـ گندم ـ آیش
كود سبز ( خلر ، منداب ، شنبلیله ، لوبیا روغنی و یا شبدر ) ، پنبه ـ حبوبات ـ گندم
كود سبز ( خلر ، چاودار، ماشك ) ، پنبه
پنبه ـ آیش ـ گندم
پنبه ـ آیش

مطلب مفید دیگر:  شناسایی گونه های استرپتومایسس (Streptomyces) شمال کشور و اثر آنها درکنترل نماتود مرکبات (Tylenchulus semipenetrans) 84 صفحه pdf

کود شیمیایی:

تولید هر تن وش ( دانه همراه با الیاف ) موجب خروج 32 تا 46 كیلو ازت ،‌12 تا 15 اكسید فسفر ، 32 تا 43 كیلو اكسید پتاسیم ، 30 الی 40 كیلو اكسید كلسیم (cao) و 8 تا 10 كیلو منیزیوم (Mgo) از زمین می گردد . بطور معمول 90 الی 150 كیلو ازت ، 90 تا 120 كیلو فسفر و در صورت كمبود پتاسیم 50 تا 60 كیلو اكسید پتاسیم در هكتار بكار می برند .

تاریخ کاشت:

حداقل درجه حرارت برای جوانه زدن بذر پنبه حدود 15 درجه سانتی گراد می باشد . بهترین درجه حرارت برای جوانه زدن و رشد گیاهچه پنبه حدود 34 درجه سانتی گراد است . میانگین درجه حرارت شبانه روزی هوا به حداقل 15 درجه سانتی گراد رسیده .

روش کاشت:

بذر سالم پنبه می تواند تا 11 سال قوه نامیه خود را حفظ نماید مشروط بر آنكه در شرایط مساعدی نگهداری شود .چنانچه درصد جوانه زدن بذری از 80 درصد كمتر باشد بایستی از كشت آن خودداری شود .
مساله دیگر در كشت پنبه وجود كرك روی پنبه دانه است . كرك نه تنها بر كار دستگاه ردیف كار ایجاد اختلال می نماید بلكه در جذب آب دخالت نموده و جوانه زدن را به تأخیر می اندازد .
برای كرك زدائی می توان از وسایل مكانیكی سانیده استفاده نمود .اما مواد شیمیایی ماند اسید سولفوریك ( فرو بردن بذر در محلول 1 نرمال اسید برای 10 تا 15 دقیقه و سپس شستن كامل و خشك كردن بذر ) و یا قرار دادن پنبه دانه تحت تأثیر بخار اسید كلریدریك نتیجه بهتر و كامل تری می دهد و كركها بهتر حذف می كند .

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” بررسی پنبه ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – بررسی پنبه – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
روش کاشت پنبه;بذر سالم پنبه;آفات مزارع پنبه

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

پژوهش کار آفرینی طرح احداث گلخانه هیدروپونیک 41 صفحه doc

اجراء این پروژه همراه با دستگاههای پیشرفته با سیستم هیدورپونیک باعث ورود اقتصاد کشاورزی استان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *